top of page
<img src="buccal-massage.jpg"

Marieke

Marieke staat, samen met Kim, in voor uw uiterlijke dich​

Haar specialisatie binnenin de groepspraktijk zijn de bindweefsel technieken. Een behandeling van het gelaat om stress uit het weefsel te masseren en zo blokkades vrij te maken. 

Wie is Marieke

Van opleiding ben ik oorspronkelijk een schoonheidsspecialiste. In 2015 deed ik mijn eerste sprong tot zelfstandige als zaakvoerder van "Natuurlijk Mooi bij Marieke". Hier heb ik mijn voorliefde voor de bindweefsel technieken ontdekt via nationale en internationale trainingen waaronder het volledige traject van The Natural Face Lifting Acadamy van Inge Deceuninck.

 

Na mijn eerste ronde opleidingen in Italië vielen de puzzelstukjes in elkaar. 

Terug naar de basis gaan als schoonheidsspecialiste. Goede huidverzorgingsproducten, een portie gezond boerenverstand en mijn twee handen.

Het heeft mij een aantal jaren gekost om de kennis en kunde te bemachtigen om op het punt te komen waar ik nu ben. Stress in het gelaat ontdekken en deze zo goed mogelijk te behandelen.

Als je je goed voelt, dan zie je dat ook. Langdurige stress en emoties kruipen nu eenmaal in het weefsel. Je spant spieren aan in je onderbewuste. We kennen allemaal wel de spanning op ons voorhoofd of in onze kaken.

In 2021-2022 begon ik meer en meer te merken in de behandelingen dat elke klant het zwaar heeft. Onderliggende stress kwam naar boven en ik hoorde de verhalen die hier achter zaten.

Tja, ... Dan zit je daar. Ik voelde heel sterk de drang om niet alleen maar het uiterlijke te behandelen. Maar waar moet je dan beginnen om de oorzaak aan te pakken? Een lichaam kan je nu eenmaal niet zien als allemaal losse onderdelen. Alles hangt vast aan elkaar. 

En daar kwam het. 

Het idee.

De 'wat als ...'

Een groepspraktijk.

Waar elke onderdeel van uw zijn behandeld kan worden.

DICH.

Volledig en compleet.

Zoals we ook zijn.

Waar kan ik u mee helpen?

Een moment van 'ik-tijd' is belangrijk. Je gelaat laten verzorgen geeft een boost aan je zelfvertrouwen.

Bij DICH werken we met natuurlijke producten om je huidconditie zo optimaal mogelijk te brengen.

De suiker kan je zelfs op eten!

Ontharen met suiker is niet gewoon even 'product er op en er weer vanaf'. Het is een waar ritueel van de huid voor te bereiden tot kalmeren met de volledig natuurlijke producten van Pandhy's.

Elke behandeling wordt met rust en aandacht uitgevoerd, net dat beetje meer.

Het zenuwstelsel laten ontspannen blijft onze hoofd missie. Hierbij maken wij gebruik van de complexe oliën van S.P.A.-Aromatherapie en ons luisterend oor.

De ultieme vorm van 'ik-tijd' kan je ervaren bij een bindweefsel behandeling. Je moet je enkel de vraag stellen "Wat wil je behandelen? Jezelf of je huid? Laat mij je hierin helpen en begeleiden.

bottom of page