top of page
<img src="schoonheidspecialiste-die-een-gelaatsverzorging-uitvoert.jpg"

Kim

Kim is een heerlijke meid die een voorliefde heeft voor het kneden van uw voeten. Met een eeuwige glimlach en ondeugende fonkels in haar ogen zorgt ze voor de uiterlijke dich.

Wie is Kim?

Kim is een waar manusje van alles. 

Alles wat met de persoonlijke verzorging te maken heeft heeft ze in haar handen. Gelaatsverzorging, suikerontharing, pedicure en manicure, ...

Alle behandelingen worden uitgevoerd met natuurlijke producten. Je kan zelfs je eigen verzorging laten mengen op maat van je huid aan de refill station!

In haar vorige leven is Kim een bakker geweest. En zelfs deze kennis gebruikt ze in haar behandelingen.

De granenpeeling of het fruitmasker (ook wel de broodpeeling en het confituur masker genoemd onder de liefhebbers) zijn maar twee stappen van haar behandelingen. En kneden, ja ... daar kan ze zich ten volste in uitleven. De voetmassages zijn al een waar begrip geworden.

Haar specialisatie is pedicure en gelaatsverzorging. Samen met de producten van Société Provençale d'aromatherapie, Evolve Organic Beauty en RégimA zorgt ze ervoor dat uw huid weer optimaal verzorgd is.

Waar kan ik u mee helpen?

Een moment van 'ik-tijd' is belangrijk. Je gelaat laten verzorgen geeft een boost aan je zelfvertrouwen.

Bij DICH werken we met natuurlijke producten om je huidconditie zo optimaal mogelijk te brengen.

De suiker kan je zelfs op eten!

Ontharen met suiker is niet gewoon even 'product er op en er weer vanaf'. Het is een waar ritueel van de huid voor te bereiden tot kalmeren met de volledig natuurlijke producten van Pandhy's.

Elke behandeling wordt met rust en aandacht uitgevoerd, net dat beetje meer.

Het zenuwstelsel laten ontspannen blijft onze hoofd missie. Hierbij maken wij gebruik van de complexe oliën van S.P.A-Aromatherapie en ons luisterend oor.

bottom of page