top of page
<img src="ann-verliesbegeleiding-in-gesprek.jpg"

Ann

Rouw - en verlies, het is verbonden met het leven en toch vinden de meeste onder ons het moeilijk. 

​Ik ben blij voor je dat je de weg naar hier gevonden hebt. Jouw vraag, jouw verhaal, jouw gemis, het is van harte welkom.

Ik maak graag ruimte om samen te ontmoeten wat diep in jou gehoord wil worden.

Wie is Ann?

Mijn naam is Ann Bonneux, ik ben een  vrouw van 45 jaar, partner van Colin, mama van 3 kinderen Amber, Rowan en Emma, dochter van Paul en Daniëlle en zus van Ingrid, vriendin van vele lieve mensen rondom me en steeds op zoek naar nieuwe connecties….

 

Het begeleiden van mensen die geconfronteerd worden met verlies kent uiteraard zijn oorsprong in mijn eigen verliesverhaal. Het verdriet dat zich opstapelde in mijn leven, kende echter ook een verlangen. Een verlangen om uit te zoeken wat er gebeurde, waarom ik zo overspoeld werd, waarom ik niet wist wat ik moest doen om met die verlies-en rouwgevoelens om te gaan. Een verlangen om uit te zoeken wat het verlies me te brengen had.

 

Heel dankbaar ben ik voor dat vonkje, dat ik ondanks alle pijn kon voelen. Het is mijn motor geweest voor een proces van vallen en opstaan, van weten en niet weten, van pijn en gemis, maar ook van dankbaarheid en verbondenheid.

 

Misschien is hetzelfde vonkje wel verantwoordelijk voor mijn verlangen om er ook voor anderen te zijn als ze geconfronteerd worden met verlies.

Ik ontmoet je dus graag, met mijn hart open.

 

Welkom.

Waar kan ik je mee helpen?

Omgaan met een verlieservaring: 

Als je met een verlieservaring wordt geconfronteerd dan zet dat heel wat in beweging. 

Stilstaan en bewust ruimte nemen bij wat zich aandient, kan daarin een groot verschil maken.

Verliessituaties zijn heel uiteenlopend, zo kan een overlijden een grote impact hebben, maar ook een ziekte bij jezelf of in de omgeving, een afscheid van iets of iemand dierbaar, een verhuis, een huisdier dat overleden is,......het zijn allemaal verlieservaringen met impact. Een verlieservaring hoeft ook niet recent te zijn, soms dragen we jarenlang gemis met ons mee, ook daarmee ben je welkom.

 

Wat jouw vraag of behoefte ook is, in de begeleidingssessie gaan we samen kijken naar wat in het hier en nu nodig is, ontdekken we samen hoe we dat 

vormgegeven. Omgaan met verlies heb je zelf te doen, maar dat hoeft gelukkig niet alleen.

 

 

 

Volwassenen en gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom voor gesprekken.

Jonge kinderen en gezinnen met jonge kinderen ontvang ik graag bij mij thuis in een aan de kinderen aagepaste omgeving.

Je kan me vinden bij DICH op woensdag voormiddag en bereiken doe je op het nummer 0478/20.18.75

Een afspraak maken kan telefonisch of via de online boeking. 

bottom of page