top of page

Gelaatsverzorgingen

79,00 €

1 uur


  • Een gezonde en gehydrateerde huid geeft je zelfvertrouwen een boost.

  • Je huid krijgt de nodige vitamine A(andacht) en L(iefde)

  • We laten je nooit alleen liggen. Jouw moment bij DICH is kostbaar en belangrijk. We benutten elke minuut van je afspraak.

  • Geen bandwerk. Elke behandeling wordt op maat gemaakt. Of je nu voor de eerste keer komt of voor de 10 de keer.

  • We staan met onze voeten stevig op de grond. Geen loze beloftes maar eerlijk advies. 

Waarom?

Een gelaatsverzorging bij DICH is meer dan enkel het verzorgen van je huid. Ons hoofddoel is je naar een andere wereld brengen. Al is het maar voor even. Loskoppelen van 'the rat-race' en helemaal ontspannen.


De juiste producten.

De juiste geuren.

De juiste belichting.

De juiste muziek.

De juiste sfeer.

Want ... 'Dich bist belangrijk' 

Hoe ziet een behandeling er uit?

Een gelaatsverzorging bevat een reiniging met een aangepaste peeling en een stimulerend masker. Elk onderdeel wordt zorgvuldig uitgekozen vanuit het moment. Afhankelijk van wat je noden en wensen zijn, en wat wij als therapeut zien, kiezen wij het verloop van de behandeling.Elke behandeling wordt volledig op maat van je huid samengesteld. Want je huid is nooit hetzelfde. De ene maand is het al beter dan de andere.

We kijken, zien en voelen zodat we ons kunnen aanpassen. Soms kan je meer nood hebben aan contact en soms heeft je huid meer nood aan een intense voeding.

Jij vraagt, wij passen ons aan.


We laten je nooit alleen.

Gedurende de volledige behandeling heb je onze volle aandacht. Geen toestellen maar vakkundige technieken om je huid te stimuleren of juist te kalmeren.

Ons sterkste punt is namelijk onze massages.

Vol, stevig en volledig aangepast aan u.


 

Producten

Bij DICH gebruiken we de natuurlijke producten van Altearah. Een ongekend maar zeer geliefd merk van de Provençe. Uniek in zijn soort. Geloof ons, we zijn altijd zoekende naar nieuwe producten maar blijven verknocht aan Altearah.


Altearah maakt gebruik van etherische oliën als werkzame stof. Ware krachtpatsers die de natuur zorgvuldig in zijn planten heeft voorzien. Doordat de kwaliteit van de etherische oliën zo immens puur en goed gebalanceerd is dringen ze door al de huidlagen heen en komen ze zo terecht in de bloedbaan. Tijdens deze reis van punt A naar punt B geven ze hun vitaminen, mineralen en spoorelementen af aan de verschillende structuren in de huid.


Het lichaam valt niet los te koppelen van de huid. Alles hangt samen. Wanneer er binnenin het lichaam iets niet in balans is, dan zie je dat op een huid.

En laat dat nu het parade paardje van Altearah zijn, het is niet voor niks "Emotive Cosmetics". De nieuwe generatie cosmetica die inspeelt op hoe jij je vanbinnen voelt.


Wanneer alles werkt als een geoliede machine, dan is er geen probleem. bottom of page