top of page
<img src="psych-k-spiertest.jpg"

Sarah

Als PSYCH-K® Facilitator begeleidt Sarah jou tijdens een individuele sessie om stress / spanning / klachten te transformeren met PSYCH-K® balansen.

Haar specialisatie is stress, trauma, gezondheidsproblemen tijdens de zwangerschap, na de bevalling, tijdens het ouderschap.

Mama's, papa's en kinderen kunnen bij haar terecht.

Wie is Sarah?

Wie ben ik? Een hoogsensitieve persoonlijkheid, steeds op zoek naar de betekenis en het goeie in de mensen.Ook al hebben we genetische bagage meegekregen, je toekomst heb je zelf in handen.Wat jij wil geloven, voelen, doen, dat kies jij zelf. Met PSYCH-K® help ik je hierbij. Je zal versteld staan.

 

Ik heb alle vertrouwen dat elk individu alle kracht en liefde in zich heeft. Met een open blik en zonder oordelen ga ik met jou op zoek naar je belemmerende overtuigingen die maken dat jij jezelf saboteert om je doel te bereiken. Mijn Bachelor in Orthopedagogie en de opleidingen als PSYCH-K® Facilitator vormen de basis om mensen te begeleiden naar innerlijke vrijheid en geluk.

 

PSYCH-K® heb ik leren kennen na een relatiebreuk, intussen zo'n 10 jaar geleden. Ik dacht: nooit meer een man. Na de eerste sessie maakten mijn kwaadheid en verdriet plaats voor acceptatie en innerlijke rust. Ik vond mijn levensenergie terug en was onbeschrijflijk dankbaar voor deze ervaring. Mijn omgeving zei het zo dikwijls, en eindelijk was ik er diep vanbinnen ook van overtuigd: ergens in de wereld loopt er iemand rond die beter bij mij past. En deze persoon heb ik vlak daarna ook gevonden.

 

Ik raakte gefascineerd door ons onderbewustzijn: de motor van ons gedrag, onze emoties, ons welzijn.Ik leerde tijd voor mijzelf te nemen. En dat ik toch een goede moeder ben als ik me-time neem.Eindelijk stond ik mezelf toe om te luisteren naar mijn eigen lichaam en naar mijn eigen grenzen. Bv: Ik mag nee zeggen. En ik mag fouten maken.Een hoop negatieve overtuigingen die m'n zelfbeeld over de jaren heen niet zo'n deugd deden, leerde ik positief om te draaien.PSYCH-K® heeft me doen inzien wat ik waard ben.Je zelfwaarde herkennen... Dat gevoel is goud waard. Daarom deel ik het zo graag met anderen.

Waar kan ik je mee helpen?

Kan je jouw miskraam moeilijk een plaats geven?

Heb je een onvervulde babywens?

Zoek je ondersteuning na je moeilijke bevalling?

Huilt je kindje veel?

Slaapt je kindje moeilijk?

Voel jij (en je partner) je volledig uitgeput?

Loopt je relatie moeilijk sinds je baby er is?

Heeft je broertje of zusje moeilijkheden?

Onverklaarbare woede-uitbarstingen, veel verdriet, nachtmerries, problemen op school?

Twijfel je of je wel het juiste doet om je kindje te ondersteunen?

Twijfel je of je het wel goed genoeg doet als mama?

Ik help jou om de onderliggende oorzaak aan te pakken door verandering in je onderbewustzijn.

Je kan spanning, onverwerkte emoties, trauma verwerken en loslaten.

Belemmerende overtuigingen worden op onderbewust niveau aangepakt!

Het grote en enige doel is dat de rust kan terugkeren zodat jullie de babytijd met meer vertrouwen beleven.

PSYCH-K® staat voor een directe, veilige en eenvoudige aanpak.

Cliënten voelen vaak na één of enkele sessies verandering.

bottom of page