top of page
20240414_145752.jpg

Kim

Door een ernstig ongeval met een jaar lang chronische pijn als gevolg, ontdekte ik de kracht van mijn eigen geest en het belang van zowel fysiek als mentaal welzijn. Ik geloof dat iedereen in staat is om door barrières heen te breken om zo meer geluk en vervulling te vinden.

Wie is Kim?

Mijn naam is Kim Ghelen, een gepassioneerd psychologisch consulent en life coach. Ik ben hier om u te begeleiden in uw groei naar een vervuld en evenwichtig leven. Mijn doel is om u te inspireren, te motiveren en te ondersteunen terwijl u stappen zet in de richting van positieve verandering en persoonlijke groei. Samen zullen we werken aan het identificeren van uw doelen, het overwinnen van obstakels en het ontwikkelen van effectieve strategieën om uw volledige potentieel te bereiken.

Met mijn diploma in toegepaste psychologie, opleiding als life coach en ervaring in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen zowel individueel als in groep, heb ik een diepgaand inzicht ontwikkeld in de menselijke geest en gedrag. Mijn benadering is gebaseerd op maatwerk, waarbij ik de unieke behoeften en doelen van elk individu respecteer en ondersteun.

Als jonge vrouw van 32 jaar ondervind ik zelf de uitdagingen en moeilijkheden waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd. Na een ernstig snowboard ongeval worstelde ik een jaar lang met chronische pijn. Door deze ervaring ontdekte ik de kracht van mijn eigen geest en het belang van zowel fysiek als mentaal welzijn om een gebalanceerd en vervuld leven te kunnen leiden. Deze diepgaande ervaring heeft mijn passie opnieuw aangewakkerd: andere begeleiden en ondersteunen waar mogelijk. Ik geloof dat iedereen in staat is om door barrières heen te breken om zo meer geluk en vervulling te vinden

Waar kan Kim je mee helpen?

Ervaart u stress of bent u steeds gespannen?

Heeft u een gevoel van 'niet gelukkig zijn' of neerslachtige gevoelens?

Last van angstige gevoelens en/of chronische pijn?

Mist u uitdagingen in uw relatie?

Voelt u zich onzeker, een laag zelfbeeld of heeft u weinig zelfvertrouwen?

U heeft het gevoel van vast te zitten en niets te kunnen ondernemen, niet optimaal te kunnen functioneren, u voelt zich geblokkeerd?

U wilt graag de gewenste balans vinden tussen werk en privé?

Ondersteuning in het bereiken van eender welk doel, zoals stoppen met roken, beginnen met een nieuwe levensstijl, het nemen van belangrijke beslissingen in uw leven ...

Het vinden van energiebronnen en ontdekken wat zelfzorg nu eigenlijk inhoudt?

Dit is maar een kleine greep uit het mogelijke aanbod. Tijdens het intakegesprek kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Of u nu persoonlijke uitdagingen het hoofd moet bieden, op zoek bent naar helderheid en richting, streeft naar meer vervulling of op zoek bent naar meer balans en voldoening in uw leven ...

Ik ben er voor u.

 

Hoe werkt Kim?

De eerste sessie houden we een intakegesprek en bekijken we samen wat ik voor u kan betekenen. We leren elkaar beter kennen en bekijken waar u naartoe wil. Vervolgens bepalen we samen welke doelen er gesteld kunnen worden. Ik geef toelichting over de werkwijze en het vervolg van het traject. Het aantal sessies dat hiervoor nodig is hangt af van uw vraag en uw voorkeuren, net als de inhoud van deze sessie.

De inhoud van de sessie is op maat gemaakt naar uw noden en behoeftes. Afhankelijk van de doelstellingen worden deze sessies ingevuld.

Ik ga tijdens de eerste sessie graag dieper in op herinneringen van uw eerste levensjaren, hoe u uw kindertijd en uw tienerjaren beleefd. We zullen ook steeds situaties van het heden bespreken om een beeld te krijgen van uw dagelijkse functioneren en om te zien hoe we bepaalde oefeningen kunnen integreren. 

Daarnaast gaan we uiteraard ook actie- gericht aan de slag met uw doelen voor de toekomst.

Met mijn combinatie van psychologisch inzicht en coaching deskundigheid sta ik klaar om u dat extra zetje te geven dat u nodig heeft om over te gaan tot het proces van zelfontwikkeling en uw doelen te bereiken, om het leven te creëren waar u naar verlangt.

Samen werken we aan uw groei, empowerment en transformatie, alles afgestemd op uw behoeften en tempo. 

Laten we samen uw innerlijke kracht ontdekken!

bottom of page